Ti kérdeztek, mi válaszolunk

Pályamódosítás, megfelelő munka megtalálása

Hogyan kezdj hozzá? Ha felmerül benned az a gondolat, hogy pillanatnyilag nem vagy a helyeden, nem az a hivatásod, amivel a kenyeredet keresed, mással kéne foglalkoznod, akkor több módon is megközelítheted a lehetséges válaszokat. Először is gondold végig, hogy van-e más, amit már tudsz a szíved mélyén, hogy azzal foglalkoznál szívesebben. Ha van ilyen, akkor mi az? Mit gondolsz erről az új hivatásról? Mások mit gondolnak róla? Bátorítanak, vagy inkább lebeszélnének? Ez hogyan hat rád? Ha nincs ötleted, vagy túl sok lehetőség közt őrlődsz, akkor érdemes egy papírlapra leírni, hogy mi az, amit szeretsz csinálni, és milyen alaptulajdonságaid vannak (szeretek emberekkel kommunikálni, kreatív vagyok, szeretek rajzolni, szeretek …/…/…) Ne korlátozd magad, mindent írj le. Ezek után próbálj olyan szakmákban gondolkodni, amelyek a lehető legtöbb elemet magukban foglalják a te jellemzésedből. Ha kimarad valami, akkor se búsulj, az maradhat a hobbi kategóriában. Ha az újonnan választott szakmához speciális szaktudás szükséges, nézz utána, hogy hogyan szerezhetnéd ezt meg. Majd építsd fel a terved, hogy hogyan fogsz váltani. Ha bármelyik pontnál elakadnál, vagy megerősítésre van szükséged, személyes tanácsadás keretében tudunk segíteni.

Ismerem önmagam, s mégis megosztok idegenekkel olyat, amit nem kéne..

Nem tudunk eleget sem Rólad, sem a körülményekről, ezért nehéz válaszolni. Az “amit nem kéne” mit fed konkrétabban? Nem kéne, mert nem tartozik rájuk, nem kéne, mert ítéletet alkotnak, nem kéne, mert miután megosztottad, nem érzed magad biztonságban? Gondolkodj el azon is, hogy miért van szükséged esetleg túlzó módon is megosztani másokkal bármit is. Az, vagy azok, akiktől igényed van rá, meghallgatnak? El tudod nekik mondani, amit szeretnél? Mi a helyzet saját magaddal? Oda tudsz figyelni igazán önmagadra? Figyelembe veszed a saját igényeidet? Vajon kinek a múltbéli vagy aktuális figyelmetlenségét kompenzálod ezzel a túlzott kitárulkozással?

Szeretnék többet megtudni az extraszensz érzékelésről, mi az, hogyan működik?

Nagyon izgalmas a téma felvetés! Az extraszensz érzékelés jóval tágabb kategória, mint sokan gondolnák. Minden olyan típusú érzékelési módot magában foglal, ami nem a hagyományos 5 érzékszervünkkel (látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés) történik. Az auralátástól az intuíción át az extraszensz olvasásig sokminden belefér. Leginkább a parapszichológia foglalkozik a témával, ha bármelyik ága mélyebben érdekel valakit, érdemes ezeken a berkeken belül keresgélni, vagy a konkrét érdeklődési körre rákeresni. A legtöbb témában végeztek konkrét kísérleteket, melyek eredményei sokszor nagyon érdekesek. A mostanság nagyon felkapott kvantumfizika és kvantumjelenségek is sok, eddig nem értelmezhető jelenségre adják meg a választ és a magyarázatot (akinek erre van szüksége). A kulcs: a szellemi és érzékelésbeli nyitottság, de ki-ki annyit fogadjon el belőle, amennyit képes.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.