Mik és hogyanok, avagy 3, 2, 1 indulás!

ablak_meret

Sziasztok!

Ezúton elvágtuk az online avatószalagot, és elindult a blogunk és megújult a honlapunk is!

Hogy a közös utazásunk minél célravezetőbb és hatékonyabb legyen, kezdjük azzal, hogy helyére rakjuk a MIK-et és a HOGYANOK-at, vagyis kapsz egy térképet, amely majd segít eligazodni a virtuális önismereti műhelyünkben.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan jött létre ez a kezdeményezés, katt IDE.

Ha arra vagy kíváncsi, kinek a gondolatait és tapasztalatait olvasod, akkor katt IDE.

Ha kérdéseidet, gondolataidat szeretnéd megosztani velünk, vagy jelentkezni személyes konzultációra, katt IDE.

Hírlevelünkre feliratkozhatsz ITT. Érdemes, mert minden blogtémát, és még sok mást fogunk a hírleveleinkben tovább boncolgatni, tippekkel, tesztekkel, olyan lehetőségekkel, amik hatékony segítséget adnak egy-egy témában.

Virtuális közösségi terünk, avagy Facebook oldalunk, ahol napi gondolatok, inspiráció mini-gyakorlatok és kiváló társaság vár Rád, ITT található.

És ez itt a BLOG, tudástár, virtuális edzőterem és műhely.

Önismereti, életvezetési, önfejlesztési, célmegvalósítási és sok más olyan témáról olvashatsz, amely segít megérteni és megbarátkozni azzal, akivel egy bőrben élsz és azokkal is, akik körülötted vannak.

Gyakorlati stratégiákat nyújtunk a mindennapi kihívások megoldására, és a világ minden tájáról hozott történeteken keresztül szemléltetjük mások kihívásait és megoldásait.

Olyan témákat járunk körül, amelyekkel tanácsadói praxisainkban nap mint nap dolgozunk: stressz oldás, stressz kezelés, bizalom és önbizalom hiány, kiégettség, céltalanság, szorongások és félelmek, tehetetlenség, túlterheltség, elismerés és szeretet hiánya, fájdalom, siker és sikertelenség, döntésképtelenség, változások kezelése, komfortzóna tágítás, revitalizálás, energia háztartás helyreállítása, és még sok más, amivel már mindannyian találkoztunk, de nem mindenkinek sikerült megoldást, de főleg tartós megoldást és megfelelő eszközöket találni az élet kihívásainak kezelésére.

Ahhoz, hogy ez a hely a leginkább hasznodra váljon, bátran tedd fel a kérdéseidet, és javasolj témákat! Ugyanis a proaktív, avagy felelősségteljes és kezdeményező hozzáállásnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy kezedbe vehesd a saját életed irányítását.

Nagyon örülünk, hogy velünk tartasz, akkor hajtsuk fel a ruhánk ujjait és induljunk!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.