Csak a változás örök – őszinte gondolatok

vegtelen_lehetoseg1

Csak a változás örök…az élet olyan mint a kaleidoszkóp, ugyanazok az elemek mindig más-más mintázatokban állnak össze..

Most például egy olyan változást szeretnénk megosztani veletek, ami ugyan fontos, és főleg fontosnak tartjuk megosztani veletek, de a lényegen mit sem változtat.

Itt Andi:

Egy ideje észrevehettétek, hogy csökkent a gyakorisága a küldött cikkeinknek, anyagainknak.

Ennek több oka is volt, de az egyik, ami engem illet az az, hogy mint tudjátok Franciaországban élek. Az életem egy olyan szakaszába érkezett, amikor újra kellett fogalmaznom a célkitűzéseimet, és az időbeosztásomat ennek megfelelően alakítani. Ennek eredményeképp, bár sajnálom is ezt a részt őszintén és mélyen, és hiányozni fog, mégis úgy döntöttem, hogy egyelőre az életem alapberendezése és az itteni viszonyokhoz alkalmazkodó újratervezés felé fordulok. Ez azt jelenti, hogy visszavonulok a Végtelen Lehetőség kezdeményezésből, ami eddig fontos és aktív része volt az életemnek.

Sok örömet adott maga az írás, a Ritával való közös munka – ami itt cseppet sem ér véget csak átalakul- , a közös programok, a tőletek kapott visszajelzések.

Köszönöm nektek, mindenkinek, aki olvasott minket és elgondolkodott, aki kérdezett, aki visszajelzett, aki minket elgondolkodtatott.

andi4Jó volt azzal az érzéssel írni, válaszolni, tevékenykedni, hogy ott vagytok a másik oldalon, és várjátok a következő fejezetet.

Nem tűnök el véglegesen, csak megyek tovább az utamon, és garantált, hogy fel-fel bukkanok azért majd itt-ott, Rita fog erről tudni először és titeket is értesíteni fog. A magam részéről további izgalmas önfelfedező túrát kívánok mindannyiótoknak, mindannyiunknak, és mindezt derűvel, kíváncsisággal és azzal a bizonyossággal, hogy minden a legnagyobb rendben halad.

A Végtelen Lehetőség tovább él, hisz Rita veletek marad, kövessétek továbbra is és vegyétek igénybe a hathatós támogatását és tudását.

Sok szeretettel: Kollár Andi

Itt Rita:

Az élet mindig hoz meglepetéseket, ilyen volt, amikor több mint két éve Andival kávéztunk és megosztottuk egymással a terveinket, és egyszer csak ott találtuk magunkat, hogy együtt tervezünk. Akkor és ott született a Végtelen Lehetőség. Ugyan a neve még nem volt, de a hit a végtelen lehetőségekben mindkettőnkben nagyon erős volt, és nem mellesleg, ismertük és nagyrabecsültük egymás szakmaiságát, ami még egy löketet adott arra, hogy van egy közös utunk.
Amikor elindulunk egy úton, egy dologban biztosak lehetünk – a tervezés egy nagyon fontos része az utazásnak, de a nyitott szempár és rugalmasság még ennél is fontosabb. A rugalmasság, hogy alkalmazkodhassunk a változásokhoz. Az én saját életem csupa változásból állt, hisz Andihoz hasonlóan én is egy másik országban tovább építettem a személyes és szakmai életemet. Számomra ez az ország Magyarország.

Nekem Andival közösen tett utunk nagyon sokat jelentett. Igazi együtt-működés volt. Elárulok egy kulissza titkot is – a cikkeket valóban négykezesen írtunk, sokszor valós időben, egyszerre.

Ha jól figyelünk a világra és a belső hangra egyaránt, akkor a közeledő változásokat igen jól tudjuk észlelni. Egyre többen érdeklődtök, hogy mikor lesz ismét élő program, mikor újra indul a komfortzóna kurzus, stb. Hallottuk, éreztük, hogy nagy igény van a programokra és lesz is folytatás, megújult formában, amint kialakul a végleges időpont és forma, jelezni fogom minden fórumon.

Egy kis kóstoló a várható programokból:

Vegtelen_lehetoseg_ritaÖnismereti Fonó: alkotással egybekötött bevezetés az önismeretbe azoknak, akik többet szeretnének tudni az önmagunkhoz vezető utakról.

Önismereti és Kreativitásfejlesztési műhely – elmélet-gyakorlat-alkotás hármasa. Sokak által nagyon kedvelt műhelyfoglalkozás, ami mindig hoz meglepetéseket.

Nézőpont Tréning – élmény és gyakorlatközpontú önismereti csoport, ahol biztonságos körülmények közt meg lehet tapasztalni, hogy amit látunk, az mindig attól függ, hogy honnan nézünk. És persze megtanulod gyakorlatban is nézőpontot váltan.

És még számos más program is készülőben, de ez maradjon még titok!

Addig is márciusban még van pár szabad hely a személyes életvezetési tanácsadásra és coachingra. Ha úgy érzed először egyénileg szeretnél foglalkozni olyan témákkal, amelyek összekötve tartják a szárnyaid és nem engednek szabadon repülni, szeretettel várlak!

Írj bátran: rita.bakradze@gmail.com

A Végtelen Lehetőség tovább él, talán kicsit más hangon szól és kis akcentussal.

Rita Bakradze

Végtelen Lehetőség
Szelíd Életmódváltók
Keress a Facebookon is.

A hozzászólások le vannak tiltva.